SEEP LASTELE TIK TAK 150GR

SEEP LASTELE TIK TAK 150GR

Artikkel: 100000010531

Ean13: 4600936310325

Laos: 0

1,20 €
Maksudega

Looduslik kõrgekvaliteediline tualettpesa. Ei sisalda värvaineid. Minimaalne parfüümikompositsioon. Sisaldab looduslikku glütseriini ja naistepuna õliekstrakti, millel on põletikuvastased omadused.

Pole Saadaval

Looduslik kõrgekvaliteediline tualettpesa. Ei sisalda värvaineid. Minimaalne parfüümikompositsioon. Sisaldab looduslikku glütseriini ja naistepuna õliekstrakti, millel on põletikuvastased omadused. Ei sisalda loomseid rasvu, mis vähendab allergiliste reaktsioonide riski. Õrn emulsioonvaht tagab naha õrna puhastamise, rikkumata naha hüdrolipiidset kihti. Pehmendab ja niisutab nahka. Naistepunal on rahustavad ja haavu parandavad omadused. Ideaalne näo, käte ja kogu päeva jooksul avatud kehaosade (nagu käed) puhastamiseks.

Koostis, vabanemisvorm ja pakend

Sodium Tallowate, Аqua, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Hypericum perforatum extract, Parfum, Sodium chloride, Triethanolamine, Disodium EDTA, Benzoic acid, PEG-9, Citric Acid, Titanium Dioxide - loomsete rasvade naatriumsoolad, palmi- ja kookosõlide naatriumsoolad, vesi, glütseriin, naistepuna ekstrakt, parfüümikoostis, naatriumkloriid, trietanolamiin, dinatrium EDTA, naatriumbensoaat, PEG-9, sidrunhape, titaandioksiid.

100000010531

Andmeleht

Bränd
тик-так
Tootja
Невская Косметика АО
Toote tüüp
Мыло
Tegevus-efekt
Гигиена
Päritolupiirkond
Россия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.