VETIKAD PULBER 100G - Invit (Merikapsas)( morskaja kapusta) (морская капуста)

VETIKAD PULBER 100G

Artikkel: 108026

Ean13: 4603164000044

Laos: 112

4,50 €
Maksudega

Kuivatatud laminaaria on töödeldud merevetikad. Toitainete bioloogiline lisand. 100 g kaaluv pulber. Neil sisalduvad vitamiinid: A, C, E, mis on immuunsuse ja vananemisprotsesside aeglustamiseks

Kogus

Kirjeldus

Kuivatatud laminaaria on töödeldud merevetikad. Toitainete bioloogiline lisand. 100 g kaaluv pulber. Neil sisalduvad vitamiinid: A, C, E, mis on immuunsuse ja vananemisprotsesside aeglustamiseks organismis väga olulised; D - see aitab kaltsiumi ja fosfori imendumist; B1, B2 - stimuleerivad ainevahetusprotsesse organismis; B6, PP - juuste, küünte, naha seisund. Mikro- ja makroelemendid, mida laminaaria vetikad meile varustavad: Na (naatrium), K (kaalium), Ca (kaltsium), Mg (magneesium), Cl (kloor) I (jood), mille puudus võib kaasa tuua eriti negatiivsed tagajärjed. Kõik see kinnitab veenvalt, et kui ostate kuivatatud laminaaria vetikad, on teie organismile kasu tohutu. Laminaaria (merikapsas) on loodusliku joodi, mikro- ja makroelementide, aminohapete, polüsahhariidide ja kiudainete allikas. Seda merevetikat kasutatakse meditsiinilises praktikas joodipuuduse ennetamiseks, kogu maailm muutub selle abil targemaks.

Annustamine

1/2 teelusikatäit üks kord päevas

Koostis

Kuivatatud laminaaria vetikad, purustatud

Näidustused

Toitainelisandina "Valge mere vetikad"

Vastunäidustused

Individuaalne talumatus toidulisandi komponentide suhtes, suurenenud tundlikkus joodi suhtes, seisundid, mille korral on joodipreparaadid vastunäidustatud.

Komplekt

Väike karbike, pulber, 100g

108026
112 Tooted

Andmeleht

Bränd
Линия жизни
Tootja
ИНВИТ ЗАО
Toote tüüp
Травы
Tegevus-efekt
Эндокринная система
Päritolupiirkond
Россия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.