ICONFIT MSM collagen + vit. C 300g Watermelon

MSM KOLLAGEEN+VITAMIIN C ARBUUSIMAITSELINE 300 G ICONFIT

Artikkel: 100000007381

Ean13: 4744130011890

Laos: 0

12,90 €
Maksudega
Pole Saadaval

ICONFIT MSM Collagen koos C vitamiiniga on Eestis välja arendatud ja toodetud. Panime kokku meie ülipopulaarse hüdrolüüsitud kollageeni ning MSMi parimad omadused ning parimaks toimeks ja imendumiseks lisatud 500mg C vitamiini.

 

  • Igas portsjonis 7-8g hüdrolüüsitud kollageeni, 2,5g MSMi ja 500mg C vitamiini.

 

  • Ühendab 3 paljukiidetud tervislikku koostisosa, et anda parim tulemus Sinu liigestele, nahale ja juustele.

 

  • Teaduslikes uuringutes tõestatud liigesevalusid leevendav toime ning paljukiidetud naha, küünte ja juuste tervise parandaja.

 

  • Saadaval maitsestamata seguna mida lisada smuutile, joogile, toidule ning lisaks ka maitsestatud joogiseguna mida veega segada ja nautida.

ICONFIT MSM Collagen koos C vitamiiniga on Eestis välja arendatud ja toodetud toidulisand. Oleme kombineerinud meie ülipopulaarse hüdrolüüsitud kollageeni ning MSMi parimad omadused ning parimaks toimeks ja imendumiseks lisanud 500mg C vitamiini. See kombinatsioon toimib veel paremini kui kõik selle kiidetud koostisosad eraldi ning on ideaalne kasutada nii liigesevalude korral kui ka oma juuste, küünte ja naha tervise heaks.

 

Saadaval nii maitsestamata seguna mida lisada smuutile, söögile või joogile ning lisaks ka maitsestatud (Jõhvika , Arbuusi) joogisegudena mida lihtsalt veega segada ja nautida.  Pakendatud meie uude õhukindlasse ja loodussõbralikku kartongpurki milles on sees ka mõõdulusikas täpseks ja mugavaks doseerimiseks.

 

Hüdrolüüsitud Kollageen

 

Kollageen on viimastel aastatel esile tõusnud kui maailma üks hinnatuimaid toidulisandeid. Seda toodetakse looduslike protsesside abil loomsest toorainest. Tuntud oma äärmiselt kasulike omaduste poolest – kaitseb liigeseid ja aitab neid kiiremini taastada, parandab luude elastsust ja vastupidavust, aitab moodustada lihaskudedele kvaliteetset struktuuri. Maailmakuulus on kollageen ka naha elastsuse parandamise ja kortsudevastase toimega. Kergesti seeditav, allergiavaba ja keha poolt väga hästi omastatav.

 

MSM

 

MSM on orgaaniline väävliühend (mitte segamini ajada MMSiga!) metüülsulfonüülmetaan mida leidub looduslikult taimedes, loomades ja ka inimkehas. Ka MSM on olnud mitmetes teaduslikes uuringutes kus on aidanud leevendada liigesevalusid ja mõjunud väga hästi juustele ja nahale. Tema “superomaduseks” on põletikuliste ja allergiliste protsesside leevendamine kehas ning detox omadused aitavad kehast välja viia toksiine.

 

Teaduslikud uuringud on näidanud väga häid tulemusi kui prooviti 100 üle 50a. inimesele anda MSMi iga päev 12 nädala jooksul ning teisele grupile anti vaid platseebot – MSM saanud grupis oli tulemuseks vähenenud liigesevalud, parem liikuvus ja vähenenud liigeste paistetus.

 

Vitamiin C

 

See tähtis koostisosa ehk ei vajagi paljude jaoks eraldi tutvustust – lisasime 500mg C vitamiini kuna see aitab väga hästi kaasa eriti just MSMi toimele ja imendumisele. Looduslikult leidub seda vitamiini lugematus arvus marjades ja puuviljades kuid tihtipeale põhjamaade inimesed ei saa oma tavatoidust seda piisavas koguses kätte. Seega meie retseptis on C vitamiin tähtsal kohal nii MSM kasuliku toime võimendamiseks kui ka tervisliku vitamiinitaseme hoidmisel.

100000007381

Andmeleht

Bränd
Iconfit
Tootja
European Foods OÜ
Toote tüüp
Порошок
Päritolupiirkond
Эстония

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.