ICONFIT  100% Whey Protein - Vanilla 1 kg

PROTEIINIPULBER VANILJEMAITSELINE 1 KG ICONFIT

Artikkel: 100000004133

Ean13: 4744130010589

Laos: 0

19,90 €
Maksudega

ICONFIT Whey Protein 80 – Eesti toode, mis baseerub eeskujuliku lahustuvusega ja kvaliteetsel vadakuvalgu kontsentraadil. Kasutame selles tootes vaid parimaid tooraineid mille

Pole Saadaval

ICONFIT Whey Protein 80 – Eesti toode, mis põhineb kvaliteetsel vadakuvalgu kontsentraadil. Kasutame selles tootes vaid parimaid tooraineid mille lahustuvus on kiire, ei jäta tükke ning on meeldiva maheda maitsega. Aminohapped koostises annavad profiil annab parimad eeldused Sinu lihaste kasvuks ja treeningujärgseks taastumiseks! Saadaval nii puhta maitsestamata, tavapärase sukraloosi, kui ka steviapõhise magusainega.

Kuidas saab ICONFIT pakkuda soodsamat hinda, kui konkureerivad imporditud tooted?

Toodame oma tooted siinsamas Eestis ja müüme otse Eesti klientidele. Jääb ära vahepealne maaletooja kõrgem juurdehindlus ja transpordikulu kuskilt kolmandast riigist. Lubame, et ei tee kunagi kompromisse ühegi tooraine kvaliteedis ning kasutame alati vähemalt sama kvaliteetseid koostisosasid, kui tuntud välismaistes toodetes. Ära lase end lohku tõmmata 2-3x kallimate välismaiste brändide poolt!

ICONFIT tooted on kvaliteetsest toorainest Eestis arendatud retseptide alusel toodetud ning konkurentsitult parima hinnaga kohalikult tootjalt. Otse Eesti tootjalt Eesti proteiinisõpradele!

ICONFIT Whey Protein 80 maitsestatud variandid on kõrge kvaliteediga vadakuvalgu kontsentraadid, millele on lisatud lahustuvuse parandamiseks väike kogus (~1%) sojaletsitiini ning hea maitse saavutamiseks maitseaine, kakaopulber (ainult šokolaadimaitselises variandis) ja imeväike kogus sukraloosi või steviapõhist magusainet.

ICONFIT Whey Protein 80 Maitsestamata variant on aga puhas kvaliteetne vadakuvalgu kontsentraat – nii ongi, ei mingeid lisandeid! Sobib valgusisalduse tõstmiseks erinevates toitudes, jookides või segamaks kokku muude valkudega.

100000004133

Andmeleht

Bränd
Iconfit
Tootja
European Foods OÜ
Toote tüüp
Порошок
Päritolupiirkond
Эстония

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.