DIOD VIARDO 60KAP.

VIARDO 60KAP. DIOD

Artikkel: 100000010442

Ean13: 4607001340805

Laos: 343

12,90 €
Maksudega

Viardo parandab meeste seksuaaltervist, aktiveerib peamist meessuguhormooni testosterooni.

Kogus

Viardo parandab meeste seksuaaltervist, aktiveerib peamist meessuguhormooni testosterooni.

Testosteroon on seksuaalse iha hormoon, mis vastutab peamise meessuguelundi tegevuse eest. See on nagu kütus, mis süütab armastuse tule puberteedieas ja säilitab seda kogu elu jooksul.

Testosteroon mängib olulist rolli seksuaalkäitumise reguleerimisel, seksuaalsete huvide tekkimisel ja meeste seksuaalse iha tasemel. Just testosteroon vastutab seksuaalse energia tõusu eest ja määrab potentsi, mehe võime erektsiooni saavutada ja seksuaalvahekordade sageduse.

Erilist tähtsust omab testosteroon vanematele meestele, kuna selle tootmine väheneb järk-järgult kogu elu jooksul ja koos sellega kaovad seksuaalne iha ja potents.

Testosterooni puudus organismis võtab selle elujõu ära. Nõrkus ja haigused, mis mehele koos vanusega tulevad, seostavad tänapäeval paljud arstid otseselt testosterooni taseme langusega veres.

Tänapäeva meestel langeb testosterooni tase närvi- ja väsimusstressi, halva ökoloogia tõttu juba 30-35-aastaselt.

Peaaegu kolmandikul meestest, kes on vanemad kui 30 aastat, tuvastavad arstid testosterooni defitsiidi, mis pole tingitud mitte ainult vanusest, vaid ilmselgelt enneaegsest. See mõjutab paratamatult mehe seksuaalset iha ja võimeid.

Viardo ™ - looduslik E-vitamiini, fütosteroolide, polüküllastumata rasvhapete, mikroelementide (seleeni ja tsingi) täiendav allikas. Need ained osalevad aktiivselt ainevahetuses kogu organismis. Need mõjutavad kõige tugevamalt suguelundite ja südame-veresoonkonna süsteemi.

E-vitamiin (looduslikud tokoferoolid) stimuleerib seksuaal- ja reproduktiivfunktsiooni, avaldab positiivset mõju potentsile, aitab suurendada spermatosoidide arvu ja tõsta nende liikuvust.

E-vitamiin parandab vereringet, sealhulgas südamelihases. See takistab patoloogilist vere hüübimist, vähendades oluliselt trombide tekke riski, mis on väga ohtlikud ja võivad blokeerida veresooned.

Polüküllastumata rasvhapped omavad kaitsefunktsiooni spermatosoidide ja suguelundite rakkude membraanide suhtes.

Need aitavad vähendada veres madala tihedusega lipoproteiinide („halva“ kolesterooli) taset, takistades selle kinnitumist veresoonte seintele.

Nisu embrüote fütosteroolid aitavad normaliseerida keha hormonaalset funktsiooni, kuna nad on eelkäijad steroidsete suguhormoonide meestele - testosteroon ja naistele - progesteroon ja östrogeen.

Tsink mõjutab suguhormoonide ja spermatogeneesi aktiivsust, osaleb testosterooni sünteesis, mis on seotud organismi tsingirikkuse ja potentsi vahelise otsese seosega.

Seleen on oluline mikroelement reproduktiivse süsteemi tööks. See sisaldub seemne- ja munasarja selenoproteiinide koostises, parandab sperma tootmist ja kvaliteeti, suurendab libiidot. Seleen kaitseb ka südame lihast kahjustuste eest, takistab kolesterooli ja selle valkude kandumist kahjustada ning kaitseb veresoonte seinu, vähendades kolesteroolilaikude teket.

Väitekiri Viardo preparaadi hormonaalse seisundi ja seksuaalse aktiivsuse kohta meestel on läbi viidud Moskva Riiklikus Meditsiini- ja Stomatoloogiaülikoolis. On näidatud, et Viardo kasutamine aitab normaliseerida meeste testosterooni taset. Viardo taastab seksuaalse iha ja parandab suguelundite funktsiooni. Lisaks aitab Viardo vähendada leptiini taset - hormooni, mis on rasvkoe toode ja vastutab kehas söögiisu kontrolli eest. Selle hormooni taseme langus näitab rasvkoe hulga vähenemist organismis.

Kasutusjuhend

Viardo on soovitatud meestele funktsionaalse kuseteede süsteemi normaliseerimiseks: androgeeni puudulikkus (testosterooni taseme langus) stressi tõttu, sealhulgas kroonilise väsimuse sündroomi, "juhtimissündroomi" jne puhul.

Vastunäidustused

Komponentide individuaalne talumatus, rasedus, rinnaga toitmine. Enne kasutamist konsulteerige arstiga.

Toimeaine:

Külmalt pressitud nisu idude õli, orgaaniline seleeni allikas - seleksen, abiaine tsinklaktaat

Kasutusviis ja annus

3-5 kapslit 3 korda päevas koos toiduga. Vastuvõtu kestus on 1 kuu. Vajadusel võib vastuvõttu korrata. Puhkus kursuste vahel - 1-2 nädalat.

100000010442
343 Tooted

Andmeleht

Bränd
Di&Di
Tootja
OOO DIDI
Toote tüüp
Kapslid
Päritolupiirkond
Venemaa

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.