KREEM KARTALIN -A+ 100ml

Kartalin-A+ kehakreem tuubis 100 ml

Artikkel: 100000010453

Ean13: 4640013300245

Laos: 0

26,90 €
Maksudega

Kartalin kreem on välispidiseks kasutamiseks mõeldud kreem.

Pole Saadaval

Kartalin kreem on välispidiseks kasutamiseks mõeldud kreem mis ei sisalda sünteetilisi ega hormonaalseid komponente. Kreem sobib igale nahatüübile.  Aktiivsete toimeainetega rikastatud  kreem on uus tõhustatud toime vahend, millel on antioksüdantne fookus ja kõrge biosaadavus tänu selle komponentidele: astelpajuõli on taimne ravim ja vitamiinide A, E, F, K allikas. Sellel on nahka taastav toime, toniseeriv ja antioksüdantne toime. Kibuvitsaõli – stimuleerib kudede uuenemist ja taastumist, parandab ja ühtlustab naha värvi ja tekstuuri, on efektiivne dermatoloogiliste probleemide korral. Kibuvitsaõli stimuleerib kohalikku ja üldist immuunsust ja organismi vastupanuvõimet, on üldtugevdava ja taastava toimega, soodustab kudede taastumist.  E-vitamiin (tokoferool) on võimas looduslik antioksüdant. See kaitseb rakke vabade radikaalide eest, reguleerib valkude ainevahetust.  Isopropüülmetüülfenool on tümooli (Lamiaceae perekonda kuuluvate taimede eeterlike õlide põhikomponent) isomeer, millel on väljendunud antioksüdantsed omadused

NETOKOGUS : 100 ml. INGREDIENTS/KOOSTIS : solidool, astelpajuõli, mesi,salitsüülhape, kolmepoolne kolmisruse, kummel, kibuvitsa õli, vitamiin E, isopropüülmetüülfenool, vitamiin A, lavendel õli, eukalüpti õli.

KASUTUSJUHEND : kandke kreem probleemsete nahapiirkondadele 1 – 2 korda päevas.

SOOVITUSED : kreemi kasutamise perioodil ei ole soovitatav kasutada kehakoorijat, käia saunas, kuumas vannis ja kuuma dushi all. Temperatuur peab olema mitte rohkem kui 38ºC.

Esimese kuu jooksul kõrvaltoimete leevendamiseks soovitatakse võtta antihistamiine. Ei tohi tarbida alkoholi ja on soovitav loobuda ka suitsetamisest . Ei tohi tarbida mune ja soovitavalt piirata praetud, rasvast ja vürtsikaid toitu tarbimisest. Pesta ennast võib iga päev aga mitte vähem kui 2 korda nädalas.

Esimene nädal kreemi Kartalin – A +kasutamisel soovitatakse kasutada antibakteriaalse kreem-seepi ivan-chai ekstraktiga ja vitamiine A, E,B5 mis on antibakteriaalse toimega.

Mitte kasutada ülitundlikkuse korral mõne koostisosa suhtes. Allergiliste reaktsioonide korral katkestage kasutamist ja pöörduge arsti polle.

Ainult välispidiseks kasutamiseks. Säilitada temperatuuril +0º- +25ºC, kuivas, pimedas, lastele kättesaamatust kohas. PARIM ENNE: vaata pakendilt.

SÄILIVUSAEG: 3 aastat. Peale avamist, kreemi võib kasutada mitte rohkem kui 6 kuud. TOOTJA : OOO “ Astrofarma – T” Venemaa. MAALETOOJA: VITATEKA OÜ, Mõisa tee 5, Kostivere alevik, Jõelähtme vald, Harjumaa, Eesti 74204 www.vitateka.ee

100000010453

Andmeleht

Bränd
Astrofarma
Tootja
OOO Астрофарма
Toote tüüp
Kreem
Tegevus-efekt
Psoriaas - ekseem
Päritolupiirkond
Venemaa

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.