HARILIK OGAPAANAKS 40G - LEKRASET

HARILIK OGAPAANAKS 40G - LEKRASET

Artikkel: 100000004571

Ean13: 4660019920070

Laos: 38

2,60 €
Maksudega

Piiratud sarapuukoorel (Eleutherococcus senticosus) on stimuleeriv toime kesknärvisüsteemile, adaptogeense toimega, tõstetakse organismi mittespetsiifilist vastupanuvõimet, vastupidavust, töövõimet

Kogus

Piiratud sarapuukoorel (Eleutherococcus senticosus) on stimuleeriv toime kesknärvisüsteemile, adaptogeense toimega, tõstetakse organismi mittespetsiifilist vastupanuvõimet, vastupidavust, töövõimet ja elujõudu.

Piiratud sarapuukoore tinktuur ja ekstrakt on kasutusel füüsilise ja vaimse väsimuse, neurasteenia, vegetatiivsete-vaskulaarsete düstooniate, arütmia, funktsionaalse hüpotensiooni, algse ateroskleroosi raviks, menstruaaltsükli häirete ja patoloogilise klimakteeriumi korral.

Piiratud sarapuukoore preparaadid soodustavad perifeersete veresoonte laienemist, sealhulgas aju- ja koronaarartereid, vähendavad veresuhkru taset, suurendades raku membraanide läbilaskvust glükoosile, mistõttu on need näidustatud kerge suhkruhaiguse ravis.

Operatsioonijärgne piiratud sarapuukoore preparaatide manustamine kiirendab verevalgu taastumist, soodustab kudede kiiremat paranemist. Lisaks leevendab see punetuse ja silmade väsimuse sümptomeid.

Valmistamis- ja kasutusviis:

Taimede juured valatakse keeva veega üle, kaetakse. Joo 10 minuti pärast kolm korda päevas nagu tavalist teed.

Vastunäidustused: arteriaalne hüpertensioon ja unetus. Ei ole soovitatav kasutada kõrgel temperatuuril ega ägeda nakkushaiguste perioodil.

100000004571
38 Tooted

Andmeleht

Bränd
Лекрасет
Tootja
Лекрасет ООО
Toote tüüp
Травы
Tegevus-efekt
Другое
Päritolupiirkond
Россия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.