AASIA KULDJUURED 30G - FARMGRUPP

AASIA KULDJUURED 30G - FARMGRUPP

Artikkel: 100000007735

Ean13: 4640001381478

Laos: 0

2,90 €
Maksudega

Punane juur soovitatakse lisandina flavonoidide ja parkainete allikana. Punase juure koostis: teekann kassinaeris, risoomid koos juurtega (100%). Juba ammustest aegadest on punase juure ümber

Pole Saadaval

Punane juur soovitatakse lisandina flavonoidide ja parkainete allikana. Punase juure koostis: teekann kassinaeris, risoomid koos juurtega (100%). Juba ammustest aegadest on punase juure ümber käinud legendid. Et see pikendab eluiga. Et see suurendab meessugu võimsust nii kõrgele, et isegi väsimatud olümpiajumalad võiksid sellest kadedust tunda.

Kasutatakse üldtugevdava vahendina, normaliseerib seedetrakti toimimist, avaldab kergelt stimuleerivat ja tugevdavat mõju hingamis- ja närvisüsteemile.

Lisaks ka meeste urogenitaalsüsteemi haiguste korral: äge prostatiit, krooniline prostatiit, uretriit, impotentsus ja muud uroloogilised haigused. Soovitame kasutada järgmiselt: valage üks supilusikatäis (umbes kolm grammi) fütoteed Punane juur ühe klaasi (umbes kakssada milliliitrit) keeva veega ja laske sellel seista viisteist kuni kakskümmend minutit, seejärel kurnake ja võtke: täiskasvanutele - 1/3 klaasi kolm korda päevas söögi ajal. Tootja: "Farm Group", Venemaa.

100000007735

Andmeleht

Bränd
Фармгрупп
Tootja
ФармГрупп ООО
Toote tüüp
Травы
Tegevus-efekt
Для женщин
Päritolupiirkond
Россия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.