LAKKLEHE TABLETID N50 500MG - FARMGRUPP

LAKKLEHE TABLETID N50 500MG - FARMGRUPP

Artikkel: 100000007980

Ean13: 4640001382567

Laos: 96

5,90 €
Maksudega

Männi emakas (ühepoolne ortilia) - Ortilia secunda kasutatakse rahvameditsiinis laialdaselt põletikuliste günekoloogiliste haiguste korral. Tänu bioloogiliselt aktiivsete ainete toimele parandab

Kogus

Farmakoloogiline toime

Männi emakas (ühepoolne ortilia) - Ortilia secunda kasutatakse rahvameditsiinis laialdaselt põletikuliste günekoloogiliste haiguste korral. Tänu bioloogiliselt aktiivsete ainete toimele parandab emaka emakas rohi kogu urogenitaalsüsteemi funktsiooni, omab diureetilist toimet ja on efektiivne eesnäärme, neerude ja kusepõie põletikulistes protsessides.

Kliiniliste uuringute põhjal on tõestatud, et emakaõõne rohi kahekordistab naiste ja meeste Urogenitaaltrakti haiguste põletikuliste protsesside lahendamist. Männi emakat kasutatakse ebaõnnestunult viljatuse, emakakaela erosiooni, menstruaaltsükli ebakorrapärasuse, raseduse toksikoosi, emaka fibroidide, eriti raskete verejooksude raviks.

Emaka emaka rohu antiseptiline ja põletikuvastane toime on tingitud hüdrokinoonist, mis vabaneb kehas arbutiini hüdrolüüsi ajal ensüümide ja hapete toimel. Ärritades neeru epiteeli, omab arbutin ka diureetilist toimet. Ravitoimet suurendab ka flavonoidide, tanniinide ja nende hüdrolüüsisaaduste spetsiifiline toime.

Näidustused

Seda kasutatakse bioloogiliselt aktiivse toidulisandina - flavonoidide ja arbutiini allikana.

Annustamine ja manustamine

Täiskasvanud võtavad 2 tabletti 3 korda päevas söögi ajal, juues palju vett. Vastuvõtu kestus on 1 kuu.

Vastunäidustused

Individuaalne sallimatus

rasedus

imetamine

alla 18-aastased lapsed

100000007980
96 Tooted

Andmeleht

Bränd
Фармгрупп
Tootja
ФармГрупп ООО
Toote tüüp
Таблетки
Tegevus-efekt
Мочегонное - Почки
Päritolupiirkond
Россия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.