MUSTIKAS FORTE VITAMIINIDE JA TSINKIGA TABLETID N100 - EVALAR

MUSTIKAS FORTE VITAMIINIDE JA TSINGIGA TABLETID N100 EVALAR

Artikkel: 100000007343

Ean13: 4602242001737

Laos: 290

8,50 €
Maksudega

Mustika Forte koos vitamiinide ja tsingiga on vitamiinikompleks, mis on loodud igapäevase silmade tervise toetamiseks, eriti suurenenud silmade pingutuse korral. Mustika bioaktiivsed ained

Kogus

Vitamiinikompleks Nägemisele

Mustika Forte koos vitamiinide ja tsingiga on vitamiinikompleks, mis on loodud igapäevase silmade tervise toetamiseks, eriti suurenenud silmade pingutuse korral. Mustika bioaktiivsed ained (antotsüaniinid, orgaanilised happed, karotenoidid, pektiinained, mikroelemendid), mis koos töötavad B-rühma vitamiinide, C-vitamiini, rutini ja tsingiga:

  • Aitavad leevendada silmade pinget ja säilitada nägemist;
  • Kaitsevad silmi väsimuse ja ärrituse eest;
  • Hõlbustavad paremat kohanemist pimedusega ja tugevdavad veresoonte seinu, sealhulgas silmapõhja veresooni;
  • Avaldavad positiivset mõju nägemisorgani funktsionaalsele seisundile, mis on seotud vitamiinide ja mikroelementide puudusega.

Kuidas komponendid toimivad?

Mustika antotsüaniinid stimuleerivad visuaalse pigmendi rodopsiini sünteesi ja loomulikku uuendamist, aidates suurendada nägemisteravust, parandada kohanemist pimeduses ja vähendada silmade väsimust pikaajalisest tööst.

Mustika bioflavonoidide ja rutini kompleks koos C-vitamiiniga aitab tugevdada veresoonte seina, parandada verevarustust silmades ja säilitada normaalset silmasisest survet.

B-rühma vitamiinide kompleks on vajalik normaalsete ainevahetusprotsesside tagamiseks silmakudedes. B1-vitamiin suurendab nägemisvõimet, samas kui selle puudus põhjustab lihaste nõrkust, sealhulgas silmakudede nõrkust. B2-vitamiini puudumisel täheldatakse silmade punetust, ilmneb põletustunne silmades ja silmalaugudes. B6-vitamiini puuduse korral võib täheldada suurenenud silmade pinget ja silmade tõmblemist.

Tsink on vajalik peamise visuaalse pigmendi rodopsiini moodustamiseks ja valgussignaalide läbiviimiseks läbi võrkkesta, kaitstes seeläbi silmi struktuurimuutuste eest, mida põhjustavad ereda valguse, UV-kiirguse või muu oksüdatiivse stressi vormid. Tsingi puuduse korral seostatakse võrkkesta struktuurimuutusi ja värvinägemise vähenemist.

Kasutamismeetod

Kasutamissoovitused: Täiskasvanud ja üle 14-aastased lapsed võtavad koos toiduga 2 tabletti kaks korda päevas, 7–14-aastased lapsed võtavad päevas 3 tabletti ning 3–7-aastased lapsed võtavad 1 tableti kaks korda päevas. Tarbimise kestus on 2–4 kuud. On lubatud 10-päevane paus.

Vastunäidustused: Komponentide individuaalne talumatus, rasedus, imetamine. Enne kasutamist on soovitatav konsulteerida arstiga.

Koostis

Microcrystalline cellulose (kandja), zinc lactate, ascorbic acid; film coating components (food additives): hydroxypropyl methylcellulose (thickener), calcium carbonate (colorant), polyethylene glycol (glazing agent), carmine and iron oxide (colorants); rutin, blueberry extract; calcium stearate and amorphous silicon dioxide (anti-caking agents); pyridoxine hydrochloride, riboflavin, thiamine hydrochloride.

Hoiutingimused

Hoida kuivas kohas, valguse eest kaitstult ja lastele kättesaamatus kohas temperatuuril, mis ei ületa 25°C.

100000007343
290 Tooted

Andmeleht

Bränd
Evalar
Tootja
Evalar ZAO
Toote tüüp
Tabletid
Tegevus-efekt
Visioon
Päritolupiirkond
Venemaa

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.