LOŠADINOE ZDOROVJE SIRUTAJA KEHAPALSAM SELJALE JA ALASELJALE 200ML - KorolevFarm RU

"LOŠADINOE ZDOROVJE" SIRUTAJA KEHAPALSAM SELJALE JA ALASELJALE 200ML - KorolevFarm RU

Artikkel: 100000005845

Ean13: 4607011667435

Laos: 0

10,50 €
Maksudega

Eriline palsam-geel "Laiendaja" kaubamärgi "Hobuse tervis" all on innovaatiline toode, mis põhineb kõrge aktiivsusega looduslike ravimtaimede ekstraktidel. Sellel pole analooge mahult,

Pole Saadaval

Koostis

Vesi, glütseriin, glütserüülstearaat, tsetearüül-20, tsetearüül-12, tsetearüülalkohol, tsetüülpalmitaat, isopropüülpalmitaat, vaseliiniõli, dimetikoon, karbomeer, mentool, kapsaitsiin, vitamiin E, vitamiin A, metüülnikotinaat, naatriumhüdroksiid, dietüleentriamiinipentaäädikhappe di-naatriumsool, fenoksüetanool, etüülheksüülglütseriin.

Aktiivsed koostisosad

  • Kapsaitsiin (Capsaicin, punase pipra peamine komponent Capsicum frutescens) suurendab kohalikku verevoolu ja omab tugevat tähelepanu hajutavat toimet, kiirendab ainevahetusprotsesse lihaskoes, parandab mikrotsirkulatsiooni ümbruskonna kudedes ja facet-liigeste toitumist. Vähendab turset, leevendab lihasspasme, blokeerib põletikku esile kutsuvaid ja valuimpulsse kesknärvisüsteemi edastavaid keemilisi vahendajaid, pärsib valu tundlikkust. Toimib juhtivana teiste raviainete jaoks. Laialdaselt kasutatakse meditsiinis soojendavate ja valuvaigistavate krohvide ja salvide valmistamiseks.
  • Metüülnikotinaat (PP-vitamiini derivaat) - aine, millel on väljendunud vasodilatatoorne toime. Liigese- ja seljavalude korral avaldab see kohalikult ärritavat ja soojendavat toimet, vähendab valu sündroomi. Parandab selgroo kudede hapnikuga varustamist ja mikrotsirkulatsiooni, suurendab toksiinide ja liigse vedeliku eritumist, leevendades turset.
  • Mentool (Mentholum, ladina keelest mentha - piparmünt) - piparmündiõli põhikomponent (Menthapiperita). Omab lokaalset vasokonstriktorit, vähendades närvilõpmete tundlikkust, tekitades jahutavat tunnet ja leevendades valu. Sellel on lokaalne rahustav, tugev bakteritsiidne ja põletikuvastane toime.
  • Vitamiin A (A-vitamiin, retinool) on rasvlahustuv vitamiin ja antioksüdant. See on vajalik kondroitiinsulfaatide sünteesiks luu- ja muudes sidekudedes (selle puudumisel on luude kasv häiritud), nägemiseks, naha ja juuste terviseks, immuunsüsteemi normaalseks toimimiseks.

Kasutusjuhised

Kreemi tuleb kanda kehale kerge ringjate liigutustega 3-5 minutit, kuni see on täielikult imendunud, 2-3 korda päevas. See kreem on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks.

Vastunäidustused

Individuaalne talumatus koostisosade suhtes.

Kõrvaltoimed

Kõrvaltoimeid pole täheldatud. Allergiliste reaktsioonide ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Kirjeldus

Eriline palsam-geel "Laiendaja" kaubamärgi "Hobuse tervis" all on innovaatiline toode, mis põhineb kõrge aktiivsusega looduslike ravimtaimede ekstraktidel. Sellel pole analooge mahult, kontsentratsioonilt ja tasakaalustatud toimeainete kombinatsioonilt. See kiirendab loomulikke regenereerimisprotsesse, parandab liigeste toitumist ja määrimist. See soodustab funktsionaalse seisundi normaliseerumist ja vähendab hooajaliste probleemide riski.

100000005845

Andmeleht

Bränd
Loshadinoe Zdorov'e
Tootja
Korolev Farm OOO
Toote tüüp
Geel-palsam
Tegevus-efekt
Liigesed-tugiaparaat
Päritolupiirkond
Venemaa

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.