JÕHVIKA KISSELLIPULBER 150G

JÕHVIKA KISSELLIPULBER 150G

Artikkel: 100000009226

Ean13: 4607001833383

Laos: 0

3,29 €
Maksudega

Terviseželje koos C-vitamiini ja puuviljatükkidega. Želje on traditsiooniline vene jook, mis on aastakümneid populaarne olnud. Meie ettevõte toodab "Tervise" kaubamärgi all kuivželje kontsentraate,

Pole Saadaval

Terviseželje koos C-vitamiini ja puuviljatükkidega. Želje on traditsiooniline vene jook, mis on aastakümneid populaarne olnud. Meie ettevõte toodab "Tervise" kaubamärgi all kuivželje kontsentraate, säilitades sajandivanused traditsioonid ja kasutades kaasaegseid tehnoloogiaid. Me laiendame pidevalt "Tervise" želje valikut.

Inimesed kõigist vanuserühmadest armastavad meie željet, ja see on osa terapeutilistest dieetidest. Terviseželje sisaldab suures koguses kasulikke aineid, puuvilju ja marju, mis on kergesti omastatavate suhkrute, puuviljahapete, ergutavate ainete, rauaühendite, kaltsiumi, ensüümide ja kiudainete allikaks. See mängib olulist rolli toitumises tänu rikkalikule ja mitmekesisele vitamiinisisaldusele.

Terviseželjed on maitsvad, aromaatset, väga toitvad, tekitavad küllastustunnet, suurendavad seedenäärmete aktiivsust ja aitavad seedimist parandada. Terviseželje tärklis omab katteefekti. Kui Terviseželje viskoosne lahus jõuab kurgu ja mao limaskestadele, moodustab see barjääri, mis on ärritajatele läbimatu.

Valmistamisviis: Tassi (150-200ml) pange üks kuni kaks supilusikatäit (15-20g) "Tervise" željet, valage keeva veega (95-100°C) ja segage kiiresti ja põhjalikult jook kuni täieliku lahustumiseni.

100000009226

14 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.