TAIMNE KAŠTAN JUKSEVÄRV  NUT BROWN  150G SATTVA

TAIMNE KASTAN JUUKSEVÄRV NUT BROWN 150G SATTVA

Artikkel: 100000009993

Ean13: 5903794180826

Laos: 3

8,91 €
Maksudega

Henna annab juustele sooja tooni helepruunist keskmise pruunini.

Kogus

Lisaks toidab ja taastab taimne henna juukseid intensiivselt ning taastab nende sära ja tervisliku välimuse. Henna värv on ka suurepärane viis pika aja jooksul keemiliselt kahjustatud juuste taastamiseks.

Erinevalt tavalistest juuksevärvidest, mis "avavad juukseid" ja läbivad neid (mis lõpuks juukseid kuivatab, nõrgendab), Khadi juuksevärv ei muuda ega kahjusta Teie juuste struktuuri. Need katavad kõik teie juuksed nagu glasuur, tugevdades neid, andes neile loomuliku ja tervisliku sära, volüümi ja kaitse. Värvimise tulemuse (värvi) määravad Teie esmane juuste värvus, juuste struktuur ja värvi säilivusaeg. Enne juuste värvimist testige alati soovitud värvi.

ETTEVAATUST: värv tumeneb 48 tundi, nii et lõplik juuksevärv saadakse 48 tundi pärast värvimist. Seni, ärge peske juukseid šampooniga.

Kuidas kasutada: peske juuksed šampooniga (silikoonivaba), segage vajalik kogus pulbrit sooja veega temperatuuril umbes 80 °C, et moodustada ühtlane mass. Jätke henna mõjuma 30 minutiks. Käte kaitsmiseks värvi eest kandke kaitsekindaid. Jagage juuksed neljaks osaks, jagage pasta hästi ja täpselt juurtest otsteni. Keerake oma pähe kilekott ja keerake õige temperatuuri hoidmiseks sinna peale veel rätik. Hoidke 2-3 tundi. Peske värv sooja veega välja.

Neid juuksevärve saavad kasutada ka rasedad naised.

Koostis (INCI): Lawsonia Inermis, Indigofera Tinctoria, Emblica Officinalis Gartn, Eclipta Alba, Azadirachta Indica.

Pakend sisaldab 100% looduslikke taimseid koostisosi. Lisaks on pakendis: kaks paari kindaid, kaks kilekotti ja kasutusvalmis pintsel.

Valmistatud Indias.

MAALETOOJA: VITATEKA OÜ, Mõisa tee 5, Kostivere alevik, Jõelähtme vald, Harjumaa, Eesti 74204, veebiaadress www.vitateka.ee.

100000009993
3 Tooted

Andmeleht

Bränd
Sattva
Tootja
Sattva Group
Toote tüüp
Краска
Tegevus-efekt
Окрашивание волос
Päritolupiirkond
Индия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.