TAIMNE PUNANE JUUKSEVÄRV  150G SATTVA

TAIMNE PUNANE JUUKSEVÄRV 150G SATTVA

Artikkel: 100000009994

Ean13: 5903794180857

Laos: 0

8,91 €
Maksudega

Sattva Ayurveda looduslik henna – taimne juuksevärv on juuste värvimisest ja juuksehooldusest. Kosmeetikatoote valem põhineb spetsiaalselt valitud ja ülitõhusatel toimeainetel –

Pole Saadaval

Sattva Ayurveda looduslik henna – taimne juuksevärv on juuste värvimisest ja juuksehooldusest. Kosmeetikatoote valem põhineb spetsiaalselt valitud ja ülitõhusatel toimeainetel – Ayurveda ürtidel, mis toidavad juukseid ja annavad neile hämmastava läike. See on suurepärane ja kindlasti keskkonnasõbralik alternatiiv traditsioonilistele juuksevärvidele.

Värv annab teie juustele kauni varjundi, mis ilmub 48 tunni jooksul. Siiski tuleb märkida, et värvimise efekt sõltub algsest juuksevärvist. Looduslik taimne henna ei sisalda ammoniaaki ja vesinikperoksiidiga aktivaatorit, seega ei kahjusta juukseid nagu keemiline värvaine. Selle pehme koostis tagab, et see sobib ka rasedatele. Brändi Sattva taimne värvaine tugevdab juukseid, paksendab neid märgatavalt ja muudab need ebasoodsate välistegurite suhtes vastupidavamaks.

Henna annab juustele hämmastava sügavuse ja jaheda tooniga punase varjundi. Selle koostises leiate lavsonia lehti, mis muudavad teie juuksed niisutatuks, tugevaks ja rikkalikult loomuliku säraga.

Usalda loodust, Ayurveda retsepte ja Sattva looduskosmeetikat, mis võimaldab nautida ilusaid ja säravaid juukseid.

100000009994

Andmeleht

Bränd
Sattva
Tootja
Sattva Group
Toote tüüp
Краска
Tegevus-efekt
Окрашивание волос
Päritolupiirkond
Индия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.