DD MEE JA ASTELPAJUGA HUULEPALSAM 3,6G - ELFA

Huulepalsam meega ja astelpajuga 3,6 g - DD

Artikkel: 100000004854

Ean13: 8588006037203

Laos: 0

1,00 €
Maksudega

TM "Koduarst" mee ja astelpaju hügieeniline huulepulk on mõeldud huulte naha toitmiseks. See huulepulk on rikastatud mee- ja astelpaju ekstraktide, samuti A- ja E-vitamiinidega. Valmistatud

Pole Saadaval

TM "Koduarst" mee ja astelpaju hügieeniline huulepulk on mõeldud huulte naha toitmiseks. See huulepulk on rikastatud mee- ja astelpaju ekstraktide, samuti A- ja E-vitamiinidega. Valmistatud Slovakkias.

Huulepulk pehmendab ja kaitseb tõhusalt huulte nahka, toidab seda. Seda võib kasutada igapäevaselt. Huulepulk küllastab huulte naha aktiivsete koostisosadega, mis sisalduvad mee- ja astelpaju looduslikes ekstraktides, samuti A- ja E-vitamiinides.

Kasutusjuhend. Kanda vajadusel huultele.

Koostis. Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Paraffin, Cera Microcristallina, Ricinus Communis Seed Oil, Lanolin, Glyceryl Palmitate/Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Cera Alba, Stearic Acid, Theobroma Cacao Seed Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Mel Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum, Octyldodecanol, Magnesium Hydroxyde, Aluminum Hydroxyde, Sorbitan Oleate, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, CI 77891, CI 19410, CI 15985.

100000004854

Andmeleht

Bränd
Domashnij Doktor
Tootja
Elfa Farm OOO
Toote tüüp
Palsam
Tegevus-efekt
Niisutab ja toidab
Päritolupiirkond
Slovakkia

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.