VAARIKA EETERLIK ÕLI 10ML - MEDIKOMED

VAARIKA EETERLIK ÕLI 10ML - MEDIKOMED

Artikkel: 100000006645

Ean13: 4605108006006

Laos: 27

3,95 €
Maksudega

Vaarikõli on suurepärane nahahooldustoode. See valmistatakse mitte marjadest, vaid taime seemnetest, mis on rikkad toitainete poolest. Vaarikõli on läbipaistev paks vedelik kollase

Kogus

Vaarikõli on suurepärane nahahooldustoode. See valmistatakse mitte marjadest, vaid taime seemnetest, mis on rikkad toitainete poolest. Vaarikõli on läbipaistev paks vedelik kollase või oranži varjundiga ning sellel on meeldiv aroom. Vaarikõli on rikas rasvhapete poolest, mis mõjutavad nahka positiivselt. Lisaks sisaldab see vitamiine, mikroelemente ja muid kasulikke aineid, mis küllastavad rakke hapnikuga, stimuleerivad vereringet, aeglustavad naha vananemist ja soodustavad kudede taastumist. Vaarikaekstrakt on tuntud võimsate päikesekaitseomaduste poolest, kuna sellel on kõrge SPF näitaja - kuni 50.

Vaarikõli on soovitatav kõikidele nahatüüpidele. Samuti on see näidustatud naha ärrituse, esimeste vananemisnähtude, koorimise ja sügeluse korral, samuti löövete puhul. Vaarikaseemneõli saab segada kreemide, losjoonide, pihustite ja teiste nahahooldustoodetega. See moodustab hea kombinatsiooni erinevate baasõlidega.

100000006645
27 Tooted

Andmeleht

Bränd
Медикомед
Tootja
Купава ООО
Toote tüüp
Масло косметическое
Päritolupiirkond
Россия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.