MANDARIINI EETERLIK ÕLI 10ML - MEDIKOMED

Artikkel: 100000008158

Ean13: 4605108001902

Laos: 0

3,70 €
Maksudega

Loob rõõmsameelse meeleolu, aitab närvilise põnevuse ja unetuse korral.

Pole Saadaval

MANDARIINI EETERLIK ÕLI

Loob rõõmsameelse meeleolu, aitab närvilise põnevuse ja unetuse korral.

NETOKOGUS: 10 ml.

KOOSTIS: Citrus reticulata.

KASUTAMINE: aroomilamp 1 tilk; vannide jaoks 1-2 tilka; massaaži jaoks 2-3 tilka. Mitte kasutada ülitundlikkuse korral mõne koostisosa suhtes. Allergiliste reaktsioonide korral katkestage kasutamist ja pöörduge arsti poole. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida silma sattumist. Silma sattumisel loputada põhjalikult veega. Säilitada temperatuuril +5ºC - +25ºC, kuivas, pimedas, lastele kättesaamatus kohas. Säilivusaeg: 24 kuud. Tootmise kuupäev: vt.pudelilt.

TOOTJA: OOO Kupava, Venemaa.

MAALETOOJA: VITATEKA OÜ, Mõisa tee 5, Kostivere alevik, Jõelähtme vald, Harjumaa, Eesti 74204 

Farmakoloogiline toime

Sellel on lõõgastav ja antidepressant, soodustab kiiret energia taastumist ületöötamise ajal ja parandab meeleolu. Aitab närvilise agitatsiooni ja unetuse korral. Rahutute ja kartlike laste jaoks on soovitatav õhku aromatiseerida mandariiniõliga. Sellel on põletikuvastane toime, stimuleerib vitamiinide imendumist, suurendab immuunsust ja taastab jõu pärast pikka haigust.

Soodustab seedimist: suurendab söögiisu. See stimuleerib maksa, reguleerib ainevahetusprotsesse, samuti sapi sekretsiooni ja rasvade lagunemist. Rakendus mõjutab soodsalt rasedate hommikust olekut. See õli on kodukosmeetika lemmikravim. Toonib ja värskendab väsinud nahka. Seda kasutatakse naha venitusarmide, elastsuse kaotuse, pigmenteerumise korral. Tõhusalt tselluliidiga. Koos neroli ja lavendliõliga kasutatakse seda armide ja sünnitusjärgsete õmbluste resorptsiooniks.. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Hoida jahedas, pimedas kohas, hoida tule eest.

Kuidas võtta, manustamisviis ja annustamine

Romalamps - 5 tilka Vannid - 3-6 tilka, lisades vannivahule Massaaž - 5-7 tilka 15 grammi aluse kohta Sissehingamine 1-2 tilka 0,5 liitri vee kohta

100000008158

Andmeleht

Bränd
Медикомед
Tootja
OOO NPF Medikomed
Toote tüüp
Масло косметическое
Päritolupiirkond
Россия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.