Lyapko Sputnik Plus 4.9 Ag 53 mm - 230 mm

Ljapko aplikaator 'Sputnik' 4,9 Ag 53 mm-230 mm

Artikkel: 100000007059

Ean13: 4820077020802

Laos: 75

17,90 €
Maksudega

Ljapko aplikaator "Satelliit Plus 4,9 Ag" - universaalne massaažiseade, mis hoolitseb kogu organismi tervise eest. Tänu spetsiaalsele struktuurile mõjutab aplikaator mitmeid inimkeha punkte,

Kogus

Ljapko aplikaator "Satelliit Plus 4,9 Ag" - universaalne massaažiseade, mis hoolitseb kogu organismi tervise eest. Tänu spetsiaalsele struktuurile mõjutab aplikaator mitmeid inimkeha punkte, pakkudes ravivat ja ennetavat efekti.

Kirjeldus "Satelliit Plus 4,9 Ag"

Ljapko aplikaator koosneb pehmest, vastupidavast alusest (looduslikust kummist) ja väikestest okastest (nõeltest), mis on ühtlaselt jaotunud kogu massaažiseadme ümber. Nõelad on valmistatud kasulikust metallisulamist: raud, vask, nikkel, hõbe ja tsink. Kui aplikaator on keha vastas, ei tungivad nõelad sügavalt naha ülemisse kihti. Seega aktiveeritakse inimese kehal energia punktid, mis vastutavad siseorganite tervise eest. Ljapko massaažiseadme abil saab ennetada mitmesuguseid haigusi ja tõhusalt ravida juba tekkinud haigusi.

Aplikaatori "Satelliit Plus 4,9 Ag" suurus on 53x230 mm, nõelte vahelise kaugusega 4,9 mm. See sobib suurepäraselt inimestele, kellel on õrn ja õhuke nahk.

Aplikaatori mugava kuju tõttu saab seda kinnitada valulikule kohale, võimaldades protseduuri ajal liikuda.

Kuidas valida Ljapko aplikaator

Õige aplikaatori valimiseks tuleks arvestada naha omaduste ja kehaehitusega. Massaažiseade tihedalt paigutatud nõeltega (nõelte samm 3,0–4,9 mm) sobib suurepäraselt inimestele, kellel on tundlik nahk ja ebapiisav nahaalune rasvkude. Keskmise kehaehitusega inimestele on tõhus kasutada aplikaatorit harvade nõeltega (nõelte samm 5,0–6,1 mm). Aplikaator, millel on laialdaselt paigutatud nõelad (nõelte samm 6,2–7,00 mm), mõjub ravivalt inimestele, kellel on ülekaal.

Kuidas kasutada Ljapko aplikaatorit

Ravitoime saavutamiseks asetatakse aplikaator ettevaatlikult häirivale alale. Kasutaja saab reguleerida massaažiseadme mõju intensiivsust läbi surumise jõu. Massaažiseadme mõju aeg võib varieeruda 7 kuni 30 minutit, sõltuvalt vajalikust tulemusest. Enne öörahu lõõgastumiseks soovitatakse aplikaatorit kasutada 15–30 minutit. Päeva jooksul aktiivsena püsimiseks kasutatakse massaaži hommikul 7–10 minutit.

Näidustused aplikaatori kasutamiseks

· Valulikud (lihaste, liigeste) tunded erinevates kehapiirkondades.

· Haigused närvisüsteemist.

· Mitmesugused külmahaigused.

· Erinevad pehmete kudede vigastused (muljutised, venitused jne).

· Luukoe terviklikkuse rikkumine (murrud).

· Selgroo haigused (skolioos, radikuliit, osteokondroos jne).

· Kuseteede haigused.

Vastunäidustused "Satelliit Plus 4,9 Ag" kasutamiseks

· Tüsistunud kroonilised haigused.

· Kehatemperatuuri tõus.

· Pahaloomulised kasvajad.

· Nahapinna terviklikkuse rikkumine (haavad, mädased moodustised jne).

Aplikaatori hooldamine

Pärast aplikaatori kasutamist võib seda töödelda desinfitseerimisvahenditega, mis ei sisalda kloori. Massaažiseadet soovitatakse hoida ventileeritavas ja kuivas kohas, eemal soojendavatest seadmetest ja päikesekiirtest.

100000007059
75 Tooted

Andmeleht

Bränd
Ляпко
Tootja
Ляпко ООО
Toote tüüp
Аппликатор
Tegevus-efekt
Суставы - Опорно двигательный аппарат
Päritolupiirkond
Украина

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.