ASHWAGANDHA PULBER SATTVA 100GR

ASHWAGANDHA PULBER SATTVA 100GR

Artikkel: 100000010028

Ean13: 5903794183711

Laos: 62

7,20 €
Maksudega

Ashwagandha pulber on üks populaarsemaid ürte Ayurveda kultuuris, mida on kasutatud juba iidsetest aegadest alates. Seda taime nimetatakse ka "India ženšenniks". See on osa idamaailma kultuurist,

Kogus

Ashwagandha pulber on üks populaarsemaid ürte Ayurveda kultuuris, mida on kasutatud juba iidsetest aegadest alates. Seda taime nimetatakse ka "India ženšenniks". See on osa idamaailma kultuurist, kuid on muutumas populaarseks ka läänes.

Ashwagandha pulber aitab leevendada ärevust ja stressi ning võib parandada naiste seksuaalfunktsiooni ning leevendada perimenopausi sümptomeid. See mõjub positiivselt ka meeste seksuaalfunktsioonile ja võib aidata tõsta testosterooni taset. Ashwagandhat on kasutatud ka liigesepõletike, seljavalu ja lihasreuma raviks. Lisaks sellele võib see positiivselt mõjuda üldisele heaolule, kognitiivsetele võimetele ja mälule ning tugevdada immuunsust.

Koostisosad: 100% ashwagandha pulber.

Kasutamissoovitused: Purustatud juuri võib süüa roogade lisandina koguses 6-7 g (umbes 2 tl päevas) või lisada teele pool tl (2 korda päevas). Ei soovitata rasedatele ja imetavatele naistele ega hüpertüreoidismiga inimestele.

Säilitamine: Hoida kuivas ja jahedas kohas päikesevalguse eest kaitstult. Sobib ka näiteks smuutidesse, mahla ja magustoitude sisse.

MAALETOOJA: VITATEKA OÜ, Mõisa tee 5, Kostivere alevik, Jõelähtme vald, Harjumaa, Eesti 74204, www.vitateka.ee

100000010028
62 Tooted

Andmeleht

Bränd
Другое
Tootja
Sattva Group
Toote tüüp
Порошок
Tegevus-efekt
Другое
Päritolupiirkond
Индия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.