Karela N60 Living You

Ayurvediline toidulisand Karela N60 - Living You

Artikkel: 100000007976

Ean13: 4751024460191

Laos: 0

9,89 €
Maksudega

Naturaalne taimne preparaat Karela või Mõru melon reguleerib veresuhkru ja uriini taset. Karelat kasutatakse aktiivselt Indias. See on väga rikas raua, beeta-karoteeni, kaltsiumi, kaaliumi, C-,

Pole Saadaval

Naturaalne taimne preparaat Karela või Mõru melon reguleerib veresuhkru ja uriini taset. Karelat kasutatakse aktiivselt Indias. See on väga rikas raua, beeta-karoteeni, kaltsiumi, kaaliumi, C-, B1-, B2-, B3-vitamiinide ja fosforiga. Normaliseerib maksa tööd, sisaldab insuliiniga sarnaseid polüpeptiide, stimuleerib insuliini tootmist.

Preparaadi toime: Karela puhastab hästi verd, vähendab suhkru taset, normaliseerib maksa ja kõhunäärme tööd, parandab seedimist, normaliseerib ainevahetust, maitsetundlikkuse retseptorite tööd, eemaldab toksiine ja jääkaineid. Mõnikord kasutatakse oksendamise ja lahtistina.

Hea toonik maole, kõhunäärmele, maksale, põrnale. Tasakaalustab Kapha ja Pitta došasid, jahutab, leevendab nahairritatsioone, parandab naha kvaliteeti, soodustab haavade paranemist, eemaldab parasiite.

100000007976

Andmeleht

Bränd
LivingYou
Tootja
SIA Excelsior Trade
Toote tüüp
Таблетки
Tegevus-efekt
Общеукрепляющего действия
Päritolupiirkond
Латвия

16 muud toodet samas kategoorias:

Seotud tooted:

Podružka kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.